Tuotannot


10/2016 Valonpolku, Koli, Suomi

Forest & Fotonics 2016 tapahtuma Kolilla 26.-27.10.2016. Osana tapahtuman iltaohjelmaa oli valotaiteilija Kari Kolan suunnittelema ja Valoparta Oy:n toteuttama Valonpolku -ympäristövalotaideteos. Mittavan kokoinen valaisu toteutettiin Ukko-Kolin rinteeseen.

 

9/2016 Elävät ikkunat -valotaideteos, Lappeenranta, Suomi

Lappeenrannassa vietettiin elämyksellistä art@bars tapahtumaa 9.-11.9.2016. Osana tapahtumaa oli Raatihuoneen Elävät ikkunat -valotaideteos. Teoksen suunnittelusta vastasi Kari Kola ja toteutuksesta Valoparta Oy / Tatu Vuori. 9/2016 Kolin venetsialaiset, Koli, Suomi Kolin venetsialaisten tapahtumasta vastasi ohjelmapalvelu- ja ravintola-alan yritys Koli Activ. Valoparta Oy toteutti venetsialaisten näyttävän ympäristövalaisun.

 

 

8/2016 Sampea ja samppanjaa, Varkaus, Suomi

Sampea ja samppanjaa musiikki- ja ruokafestivaali järjestettiin 12.-13.8.2016 Itsenäisyyden puistossa Varkaudessa. Festivaalin oheen toteutettiin mittava ympäristövalaisu, jonka suunnittelusta vastasi Kari Kola ja toteutuksesta Valoparta Oy / Onni Tahvanainen.

 

8/2016 Joen Yö, Joensuu, Suomi

Joen Yö on joensuulaisten oma kaupunkifestivaali, joka järjestetään elokuun viimeisenä perjantaina. Vuoden 2016 Joen Yö festivaali täytti runsaalla kulttuuritarjonnallaan koko kaupunkikeskustan, levittäytyen jokivarren puistoihin ja katuosuuksille. Tapahtumaan osallistui 20 000 kävijää. Valoparta vastasi kokonaisuudessaan Joen Yö tapahtuman tuotannosta, sisällöstä, tekniikasta ja rakenteista.

 

 

5/2016 SciFest 2016, Joensuu, Suomi

SciFest on vuosittainen Joensuun Tiedeseura ry:n ja Itä-Suomen yliopiston järjestämä tiede-, ympäristö- ja teknologiafestivaali lapsille, nuorille, koululaisille ja opettajille. SciFest pitää sisällään työpajoja, kilpailuja, luentoja, vuorovaikutteisia näyttelyitä ja paljon muuta tieteeseen, ympäristöön ja teknologiaan liittyvää asiaa. Vuoden 2016 teemana oli Pallo riittää! Valoparta vastasi lavaohjelman toteutuksesta ja tapahtuman teknisestä ja rakenteellisesta tuotannosta.

 

 

3/2016 Lappeenrannan Luistelijat ry:n
Frozen On Ice -kevätnäytös, Lappeenranta, Suomi

Esityksen valaisusta vastasi Valoparta Oy / Tatu Vuori.

 

 

2/2016 Jääputous, Juuka, Suomi

Juuan Jäämaassa vanhan vuolukivilouhoksen reunalle tehdyn Jääputouksen valaisu 13.2.2016. Valaisun suunnittelusta vastasi Kari Kola ja toteutuksesta Valoparta Oy.

 

 

1/2016 Pohjois-Karjalan maakuntaliiton uudenvuoden juhla

Juhlavalaisun toteutuksesta vastasi Valoparta Oy / Tatu Vuori.

 

 

10/2015 Kajo - Musiikkia valossa -konserttikiertue, Joensuu, Kitee, Suomi

Kiertueella esiintymässä Pasi Hirvonen, Sanna Heikkinen sekä Canzonetta-kuoro. Kirkkosalien valaisun suunnittelusta vastasi Kari Kola ja toteutuksesta Valoparta Oy / Tatu Vuori.

 

 

8/2015 Joen Yö, Joensuu, Suomi

Joen Yö on joensuulaisten oma kaupunkifestivaali, joka järjestetään elokuun viimeisenä perjantaina. Vuoden 2015 Joen Yö tapahtuman teema rakentui monipuolisen musiikin ympärille. Valoparta vastasi kokonaisuudessaan Joen Yö tapahtuman tuotannosta, sisällöstä, tekniikasta ja rakenteista.

 

 

4/2015 SciFest 2015, Joensuu, Suomi

SciFest on vuosittainen Joensuun Tiedeseura ry:n ja Itä-Suomen yliopiston järjestämä tiede-, ympäristö- ja teknologiafestivaali lapsille, nuorille, koululaisille ja opettajille. Valoparta vastasi tapahtuman teknisestä ja rakenteellisesta tuotannosta.

 

 

3/2015 Ampumahiihdon MM-kisat, Kisatori Joensuu, Suomi

Kisatori oli ampumahiihdon maailmanmestaruuskisojen yleisön palvelupiste Joensuun torilla. Valoparta Oy vastasi kisatorin oheisohjelman ja palkintojenjakotilaisuuksien kokonaistuotannosta: ohjelmasta, teknisistä tuotannosta sekä torin rakenteista.

 

 

8/2013 - 8/2014 Joen Yö

Joen Yö on joensuulaisten oma kaupunkifestivaali, joka järjestetään elokuun viimeisenä perjantaina. Vuoden 2013 Joen Yö tapahtuman erikoisuutena oli Joensuun torille toteutettu tapahtumateltta ja vuonna 2014 ohjelman teemana oli sirkus. Valoparta vastasi kokonaisuudessaan Joen Yö tapahtuman tuotannosta, sisällöstä, tekniikasta ja rakenteista.